Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Συναυλία για τη Γιορτή της Μητέρας
Συναυλία για τη Γιορτή της Μητέρας

Συναυλία για τη Γιορτή της Μητέρας

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. στηρίζοντας τις Δράσεις της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού Βόλου και σε με τον Σύλλογο για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων και το Δήμο Βόλου το ΔΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, θα διοργανώσουν εκδήλωση προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Γιορτής της Μητέρας, την 12 Μαΐου και 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Βόλου (πρώην ).

Συγκεκριμένα η εκδήλωση θα είναι μια Συναυλία Αφιέρωμα για την «Μητέρα», το πρόσωπο που αποτελεί την συνέχεια της Δημιουργίας. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 10 από όλη την Θεσσαλία, την Επιμέλεια του Μουσικό Προγράμματος έχει αναλάβει το συγκρότημα Διπλοπενιές και υπεύθυνος μαέστρος είναι ο Χρήστος Σταμούλης στο λαϊκό κομμάτι και ο Γιάννης Μπάος στο Δημοτικό κομμάτι.

Επίσης, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα χορευτικά της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού και του Συλλόγου Διάδοσης της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων.

Η διοργάνωση αυτή είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Έλενας Στεργιοπούλου, που πριν ένα χρόνο μόλις σε ηλικία 52 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ένα πρόσωπο που εδώ και είκοσι χρόνια στήριζε εγκάρδια την Λέσχη Εργαζόμενου Κοριτσιού και τον Σύλλογο Διάδοσης της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων και η απουσία της δεν περνά απαρατήρητη σε καμία περίπτωση. Ο ήταν η ζωή της, έπαιρνε ανάσα και έδινε και πάλι στο χορό όλη της την ενέργεια.

Είναι ευκαιρία για όλους να βρεθούν στην εκδήλωση προς τιμήν της Μητέρας  και συγκεκριμένα της Ελληνίδας Μάνας, που ποτέ δεν χάνει την τόλμη της να φέρει στον κόσμο έναν ακόμα Έλληνα και την δύναμή της να τον μεγαλώσει με τα ιδανικά της ς μας, συνεχίζοντας την ιστορία! Οφείλουμε και έχουμε την ανάγκη να τιμούμε το πιο σεβαστό και αγαπητό πρόσωπο του Κόσμου!

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση