Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Συναυλία για τη Γιορτή της Μητέρας
Συναυλία για τη Γιορτή της Μητέρας

Συναυλία για τη Γιορτή της Μητέρας

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας στηρίζοντας τις Δράσεις της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού Βόλου και σε συνεργασία με τον Σύλλογο για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων και το Δήμο Βόλου το ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, θα διοργανώσουν εκδήλωση προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Γιορτής της Μητέρας, την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Βόλου (πρώην Εκθεσιακό).

Συγκεκριμένα η εκδήλωση θα είναι μια Συναυλία Αφιέρωμα για την «Μητέρα», το πρόσωπο που αποτελεί την συνέχεια της Δημιουργίας. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 10 καλλιτέχνες από όλη την Θεσσαλία, την Επιμέλεια του Μουσικό Προγράμματος έχει αναλάβει το συγκρότημα Διπλοπενιές και υπεύθυνος μαέστρος είναι ο Χρήστος Σταμούλης στο λαϊκό κομμάτι και ο Γιάννης Μπάος στο Δημοτικό κομμάτι.

Επίσης, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού και του Συλλόγου Διάδοσης της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων.

Η διοργάνωση αυτή είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Έλενας Στεργιοπούλου, που πριν ένα χρόνο μόλις σε ηλικία 52 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ένα πρόσωπο που εδώ και είκοσι χρόνια στήριζε εγκάρδια την Λέσχη Εργαζόμενου Κοριτσιού και τον Σύλλογο Διάδοσης της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων και η απουσία της δεν περνά απαρατήρητη σε καμία περίπτωση. Ο χορός ήταν η ζωή της, έπαιρνε ανάσα και έδινε και πάλι στο χορό όλη της την ενέργεια.

Είναι ευκαιρία για όλους να βρεθούν στην εκδήλωση προς τιμήν της Μητέρας  και συγκεκριμένα της Ελληνίδας Μάνας, που ποτέ δεν χάνει την τόλμη της να φέρει στον κόσμο έναν ακόμα Έλληνα και την δύναμή της να τον μεγαλώσει με τα ιδανικά της πατρίδας μας, συνεχίζοντας την ιστορία! Οφείλουμε και έχουμε την ανάγκη να τιμούμε το πιο σεβαστό και αγαπητό πρόσωπο του Κόσμου!

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονόδρομος το χειρουργείο για την αντιμετώπιση του συνδρόμου Morton΄s του πέλματος - https://t.co/xFVFaKvFIU -

  • Αντιδράσεις αυτοκινητοβιομηχανιών για το νέο όριο ρύπων - https://t.co/ZtHYivO0Tk -

  • Έως τις 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το επίδομα των 534 ή 300 ευρώ - https://t.co/62MEdCkUr7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση