Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Summer beauty: Τα καλύτερα make up tips του καλοκαιριού
Summer beauty: Τα καλύτερα make up tips του καλοκαιριού

Summer beauty: Τα καλύτερα make up tips του καλοκαιριού

Η νέ τάση στο που ναδεικνύει τα σωστά σημεία του προσώπου, δεν είναι άλλη από το contouring. Η τεχνική που φωτίζει τα δυνατά μας σημεία και “καμουφλάρει” τις μικροατέλειές μας δεν είναι δύσκολη, αρκεί να προσέξετε ορισμένα σημεία.

Αν έχετε οβάλ πρόσωπο, δοκιμάστε να βάλετε το σκούρο make up στα κόκκαλα των ζυγωματικών και στη μύτη. Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, εφαρμόστε το σκουρόχρωμο make up ή πούδρα στα ζυγωματικά αλλά και στο περίγραμμα του μετώπου.

Σε ένα τετράγωνο πρόσωπο δεν ξεχνάτε να βάλετε σκούρο make up στις κάτω γωνίες του προσώπου. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρό make up ή πούδρες σε μία ανοιχτόχρωμη και μία πιο σκούρα απόχρωση. Με το ανοιχτό make up φωτίζετε τα σημεία που θέλουν να “βγουν” προς τα έξω.

Με ένα eyeliner μπορείτε να βελτιώσετε το σχήμα των ματιών σας, ώστε να τα αναδείξετε. Αν έχετε μικρά α, καλό είναι να κάνετε μία λεπτή γραμμή με το προϊόν. ενικά, μπορείτε να υιοθετήσετε ένα έξυπνο , ώστε να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά beauty looks.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση