Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Στις 20 Αυγούστου τα οριστικά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ
Στις 20 Αυγούστου τα οριστικά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ

Στις 20 Αυγούστου τα οριστικά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ

Στις 20 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ.

Όταν οι γονείς θα έχουν στην κατοχή τους το voucher και ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους  σε Βρεφονηπιακό- παιδικό σταθμό ή στο Β΄ ΚΔΑΠ Βόλου της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής:

Θα μπείτε στην ιστοσελίδα doepap.gr αρχική σελίδα πάνω δεξιά θα πατήσετε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ μέσα εκεί θα υπάρχει «Κατάθεση VOUCHER για ΕΣΠΑ Β΄ΚΔΑΠ Βόλου – Βρεφονηπιακοί σταθμοί», μπαίνοντας στην εφαρμογή θα συμπληρώσουν τα στοιχεία του παιδιού και ό,τι άλλο τους ζητάει , αντίστοιχα θα τους ανοίγει πεδίο όπου θα μπορείτε να δηλώσουν εάν πρόκειται για βρεφονηπιακούς μέχρι τρεις 3 επιλογές ανάλογα με την ηλικία του τέκνου τους. Δηλώνουν όποια δομή τους  ενδιαφέρει με τη σειρά που επιθυμούν.

  • Εάν πρόκειται για το Β΄ΚΔΑΠ ΒΟΛΟΥ συμπληρώνοντας την ηλικία θα ανοίγει πεδίο μόνο για αυτό.

  • Θα πρέπει επίσης να επισυνάψουν  οπωσδήποτε το voucher και τον αριθμό μορίων τους, εάν το τέκνο τους ήταν και πέρυσι στη δομή θα πρέπει να πατήσουν και το κουμπί της επανεγγραφής.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση