Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Συμβουλές ομορφιάς για να δείχνετε νεότερη
Συμβουλές ομορφιάς για να δείχνετε νεότερη

Συμβουλές ομορφιάς για να δείχνετε νεότερη

Έν σωστό μκιγιάζ θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα δημιουργήσει ένα λαμπερό, φρέσκο και πετυχημένο . Αντίθετα, με μερικές λανθασμένες κινήσεις και ακατάλληλα καλλυντικά θα επιάσετε άθελά σας τη φρεσκάδα και τη νεανική όψη του προσώπου σας.

Ανακαλύψτε ποιες συνήθειες στο μακιγιάζ σας  δείχνουν μεγαλύτερη από την ηλικία σας.

1. Σκιές με glitter

Είναι ίσως το καλλυντικό που σε μεγαλώνει περισσότερο από τα υπόλοιπα. Το glitter τονίζει ακόμη και τις πιο μικρές ρυτίδες γύρω από τα α σας, ενώ δεν σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις απαραίτητες άσεις για ένα πετυχημένο .

2. Λάθος make up

Και το λάθος make up, αλλά και η λανθασμένη εφαρμογή του, μπορούν να σας προσθέσουν χρόνια. Διαλέξτε προσεκτικά τη σωστή απόχρωση και στη συνέχεια, προσπαθήστε να το εφαρμόζετε σωστά ακολουθώντας βασικούς . Επιπλέον, καλό είναι να μην ανανεώσετε το πρωινό μακιγιάζ σας εφαρμόζοντας άλλη μια στρώση από το foundation ή την πούδρα σας. Αφαιρέστε πρώτα το πρωινό make up και έπειτα, συνεχίστε με το νέο.

3. Σκούρα χείλη

Πολλές επιλέγουν κραγιόν ή lipgloss σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις, αλλά αυτό δεν δημιουργεί απαραιτήτως ένα πετυχημένο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Είναι πιθανό, τα χείλη σας με ένα μπορντό, καφέ ή μοβ κραγιόν να δείχνουν μικρότερα από ότι είναι. ια να πετύχετε μία φρέσκια και λαμπερή όψη στο πρόσωπό σας δοκιμάστε αποχρώσεις που είναι θερμές και φωτεινές.

4. Σχηματισμένα φρύδια

Προσπαθήστε να έχετε πάντα καλοσχηματισμένα φρύδια και φροντίστε να μην τα τονίζετε πάρα πολύ με το μολύβι σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση