Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Σε ρυθμούς Eurovision η ΝΕΡΙΤ
Σε ρυθμούς Eurovision η ΝΕΡΙΤ

Σε ρυθμούς Eurovision η ΝΕΡΙΤ

Ενώ επίκειται η αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της νέας , σε ρυθμούς εκπέμπει από σήμερα η ΕΡΙΤ, ενόψει του μεγαλύτερου μουσικο-τηλεοπτικού event της χρονιάς, τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού 2015, που θα διεξαχθεί στη μεταξύ 19 και 23 Μαΐου.

Σε δύο ειδικές εκπομπές με τον τίτλο «Eurovision 2015: τα 40 τραγούδια», στις 18 και στις 20/5 στις 22.00, θα παρουσιαστούν όλες οι συμ που θα αναμετρηθούν στους δύο ημιτελικούς της ς. Παρουσιάζει ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης. Μαζί του η δημοσιογράφος Μαριλένα Βασιλάκη και ο πρόεδρος του OGAE Greece, Αντώνης Καρατζίκος, ενώ διακεκριμένοι… -fans κάνουν τα δικά τους προγνωστικά.

Σε απευθείας σύνδεση με την αυστριακή πρωτεύουσα, ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ HD και Δεύτερο Πρόγραμμα θα καλύψουν τους δύο ημιτελικούς την Τρίτη 19 και την Πέμπτη 21 Μαΐου, καθώς και τον τελικό της Eurovision το Σάββατο 23 Μαΐου στις 22.00. Την και τον σχολιασμό θα κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Γκεστ σταρ τη βραδιά του τελικού, η νικήτρια του 2005 Ελενα Παπαρίζου, η οποία θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα.

Η Ελλάδα συμμετέχει φέτος με την 31χρονη Κύπρια και νικήτρια στο περυσινό «The Voice», Μαρία–Ελενα Κυριάκου, και το τραγούδι «One last breath», σε σύνθεση της ίδιας και του Ευθύβουλου Θεοχάρους και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα. Στα φωνητικά είναι ο Αλέξανδρος Οικονόμου και η Κατερίνα Κυριακού. Η χορογραφία είναι της Μαρίας Λυραράκη.

Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον α΄ ημιτελικό, την Τρίτη 19 Μαΐου, όπου θα εμφανιστεί έκτη, κατόπιν σχετικής ς.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση