Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Σχολικό bazaar στο Βόλο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Σχολικό bazaar στο Βόλο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σχολικό bazaar στο Βόλο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη με ολοκαίνουργια προϊόντα και καλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το σχολικό που θα πραγματοποιήσει στο Βόλο, στον μητροπολιτικό ναό Αγ. Νικολάου, στις  8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου. Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη και Πέμπτη 10:00-14:00 & 18:00-21:00, Παρασκευή 10:00-14:00.

 

Στο σχολικό οι επισκέπτες θα βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια καθώς και άλλα είδη, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές πάντα τιμές.

Με την απόκτηση σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» , μαθητές, εκπαιδευτικοί, και φίλοι υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 του, καθώς και τις δράσεις του Οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2021, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, διατηρώντας τα ισχυρά του αντανακλαστικά και με αίσθημα ευθύνης στήριξε 23.878 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί σε ανάγκη προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

Τα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε και στο μας: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 210 330614011040 ή 11040 (αστική χρέωση).

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Τηλ. 2410560900, email thessalia@hamogelo.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση