Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » “Ακαδημία Γονέων” στον Βόλο
“Ακαδημία Γονέων” στον Βόλο

“Ακαδημία Γονέων” στον Βόλο

 Ο πολιτιστικός φορέας της Ι.Μ.Δ «Μαγνήτων Κιβωτός για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», συνδιοργανώνει με τη «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, οσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», την υλο του προγράμματος «Ακαδημία ονέων» παράλληλα με άλλες Ακαδημίες ονέων που θα υλοποιηθούν  σε δέκα περιοχές της Αττικής και για πρώτη φορά στον Βόλο, υπό την επιστημονική επιστασία του Υπεύθυνου ΚΕΠΛΗΕΤ Δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη και του Υπεύθυνου Σ.Σ.Ν. Αντωνίου Πλαγερά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς, αλλά και την συνεργασία της Ένωσης  Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου.

Το «Ακαδημία Γονέων» έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και ς σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας.Θα πραγματοποιηθούν 8 μηνιαίες συναντήσεις, κάθε Τετάρτη, 17.30 – 19.30 στις οποίες θα προσφέρεται και ενημερωτικό υλικό στους γονείς.

ΧΩΡΟΣ: Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, Διεύθυνση: Νότια , 38334,                                                                                              Βόλος

1η Συνάντηση Τετάρτη  17/10/2018

Ώρα 17.30 – 19.30 «Η προσέγγιση του εφήβου – Σχέση με τους γονείς»

Καλλιόπη Αθανασίου

Ψυχολόγος, Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Επιστ. Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ)

Β΄ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών

Νοσοκομείο Παίδων «Π.&Α. Κυριακού»

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση