Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » “Ακαδημία Γονέων” στον Βόλο
“Ακαδημία Γονέων” στον Βόλο

“Ακαδημία Γονέων” στον Βόλο

 Ο πολιτιστικός φορές της Ι.Μ.Δ «Μγνήτων Κιβωτός για τη του πολιτιστικού αποθέματος», συνδιοργανώνει με τη «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδς Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», την υλοποίηση του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων» παράλληλα με άλλες Ακαδημίες Γονέων που θα υλοποιηθούν  σε δέκα περιοχές της Αττικής και για πρώτη φορά στον Βόλο, υπό την επιστημονική επιστασία του Υπεύθυνου ΚΕΠΛΗΝΕΤ Δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη και του Υπεύθυνου Σ.Σ.Ν. Αντωνίου Πλαγερά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς, αλλά και την της Ένωσης  Συλλόγων Γονέων .

Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας.Θα πραγματοποιηθούν 8 μηνιαίες συναντήσεις, κάθε Τετάρτη, ώρα 17.30 – 19.30 στις οποίες θα προσφέρεται και ενημερωτικό υλικό στους γονείς.

ΧΩΡΟΣ: Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. , Διεύθυνση: Νότια Πύλη, 38334,                                                                                              Βόλος

1η Συνάντηση Τετάρτη  17/10/2018

Ώρα 17.30 – 19.30 «Η προσέγγιση του εφήβου – Σχέση με τους γονείς»

Καλλιόπη Αθανασίου

Ψυχολόγος, Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής

Επιστ. Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ)

Β΄ Παιδ Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών

Νοσοκομείο Παίδων «Π.&Α. Κυριακού»

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση