Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / ΣΠΟΡ / Πρόγραμμα «αθλητισμός και γυναίκα» στο δήμο Βόλου
Πρόγραμμα «αθλητισμός και γυναίκα»  στο δήμο Βόλου

Πρόγραμμα «αθλητισμός και γυναίκα» στο δήμο Βόλου

Το πρόγραμμα «Αθλητισμός & Γυναίκα», το οποίο πραγματοποιείται από καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με πολυετή εμπειρία στο χώρο υλοποιεί και αυτή την χρονιά η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η υλοποίηση του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα άθλησης σε κάθε γυναίκα, άνω των 16 ετών, σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και άλλων Δημοτικών Ενοτήτων, με οικονομική συμμετοχή σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Πέραν της άθλησης, το πρόγραμμα προωθεί επίσης την κοινωνικότητα μεταξύ των μελών στα τμήματα που θα δημιουργηθούν, ως «ασπίδα» απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολή εποχή που βιώνει η ελληνική κοινωνία

Οι χώροι όπου υλοποιείται το πρόγραμμα είναι οι εξής: , Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» , Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, Αθλητικό Κέντρο , Αθλητικό Κέντρο «Β. » , Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Χιλιαδούς , στην (στο ΕΠΑΛ), στην Αγχίαλο(στέκι δημοτών) και στις (δημοτικο ).

Πληροφορίες: Διεύθυνση Αθλητισμού, 24210 71770 www.doepap.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ξυλοδαρμός Πακιστανού στα Κανάλια #ξυλοδαρμός - https://t.co/qJU2pYVhT3 -

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

"Αλιεύοντας" την είδηση