Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Όταν νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις..
Όταν νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις..

Όταν νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις..

Ανοίγεις τη ντουλάπ, κοιτάζεις τ ράφια και τις κρεμάστρες και κλείνεις την πόρτα απότομα. Κάθεσαι οκλαδόν στο κρεβάτι και σπας το κεφάλι σου προσπαθώντας να βρεις τι θα φορέσεις.

Κάθε φορά, η ίδια . Εσύ γκρινιάζεις για τα ρούχα και τα παπούτσια που δεν σου αρέσουν, δεν σου χωράνε, δεν σου στρώνουν καλα ή δεν έχεις και οι υπόλοιποι απλώς σου υπενθυμίζουν πως η ντουλάπα σου ξεχειλίζει από ρούχα, παπούτσια, τσάντες, μαντήλια και αξεσουάρ, αρκετά για να ντύσουν έναν λόχο.

Η αλήθεια είναι πως κι εσύ τα βλέπεις τα ρούχα σου, αλλά κάτι στραβό συμβαίνει και τίποτα δεν είναι αρκετά καλό για να φορέσεις στο γραφείο ή στις βόλτες σου. Ευτυχώς υπάρχουν μερικά κομα που σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη, αλλά το κακό είναι πως τους τελευταίους μήνες έχεις κολλήσει σ'αυτά. Άσε, που κάποιος κούνησε το ραβδάκι τ τελευταία και εξαφάνισε όλη τη φαντασία σου, εκείνη που παλιότερα σε βοηθούσε να πετύχεις τα πιο καλόγουστα . Ωραίο το μαύρο skinny τζιν, δεν λέω, αλλά δεν μπορείς να το φοράς καθημερινά.

Αντί να μιζεριάζεις και να φαντάζεσαι πως κερδίζεις το λαχείο για να σεις τα ρούχα των ονείρων σου, μάλλον πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα και να ανακαλύψεις τα σωστά tips για να σώσεις την κατάσταση.

1. Χώρισε τα ρούχα σου αν με τη συχνότητα που τα φοράς.

2. Χάρισε όλα τα κομα που δεν φοράς τον τελευταίο έναν χρόνο.

3. Κράτησε τα ρούχα που συνδυάζονται με πολλά κομμάτια.

4. Προσπάθησε να μην ζεις παπούτσια και αξεσουάρ που ξέρεις πως θα φορέσεις μόνο μία φορά.

5. Οργάνωσε τη ντουλάπα σου ανά χρώμα και σίγουρα θα αποκτήσει νέα όψη.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση