Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Ομιλία -ενημέρωση, με θέμα: «Η Οδοντιατρική Φροντίδα του Αθλητή»
Ομιλία -ενημέρωση, με θέμα: «Η Οδοντιατρική Φροντίδα του Αθλητή»

Ομιλία -ενημέρωση, με θέμα: «Η Οδοντιατρική Φροντίδα του Αθλητή»

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας διοργανώνει μαζί με την Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής με τη συνεργασία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δ. Βόλου, ομιλία -ενημέρωση, με θέμα: «Η Οδοντιατρική Φροντίδα του Αθλητή», το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο Volos Palace Hotel και ώρα 6.00 μ.μ.-7.00 μ.μ. και είσοδο δωρεάν.

Όπως έγινε γνωστό από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, «στην καθημερινότητα και κατά την διάρκεια άθλησης, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί στα δόντια, στις γνάθους και στα μαλακά μόρια του προσώπου, το ίδιο σημαντικοί και επώδυνοι όσο και οι τραυματισμοί που προκαλούνται στα άνω ή κάτω άκρα ή το υπόλοιπο σώμα. Τα ατυχήματα αυτά κοστίζουν στον παθόντα πόνο, ταλαιπωρία, αποχή από το σχολείο και την προπόνηση και ιδιαίτερα για τους αθλητές, πιθανόν στέρηση μιας μελλοντικής νίκης .

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας δραστηριοποιείται στην υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης στοματικής υγείας, εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκεται πάντα κοντά στους μικρούς και μεγάλους μαθητές αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Έτσι και για το κομμάτι του αθλητισμού, θεωρεί ότι είναι ευθύνη του να ενημερώσει για ότι έχει σχέση με την βλαβών, την ιδιαίτερη φροντίδα της στοματικής κοιλότητας , καθώς και την διατροφή του αθλητή».

Ομιλητές

Κύριοι ομιλητές είναι οι :Κυρανούδη Αικατερίνη, Χειρ. Οδοντίατρος με μεταπτυχιακό στην Παιδοδοντιατρική IOWA -ΗΠΑ, Κουϊμτζης Θεόδωρος, Χειρ. Οδοντίατρος με μεταπτυχιακό στην Παιδοδοντιατρική Paris V, René Descartes και ο Τασόπουλος Θεόδωρος Χειρ. Οδοντίατρος με μεταπτυχιακό στην Προσθετική Πανεπιστημίου Bristol -Ηνωμένου Βασιλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο Volos Palace το απόγευμα, Ώρα προσέλευσης 5.30 μ.μ., ώρα έναρξης στις 6 μ.μ.

συμμετεχόντων μπορούν να γίνουν και ονομαστικά, ώστε να προετοιμαστούν εγκαίρως, ευχαριστήρια – βεβαιώσεις συμμετοχής. Τις δηλώσεις, οι γονείς και κηδεμόνες, μπορείτε να τις στέλνετε στο mail enwsigonewnvolou@gmail.com, όπως και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 697 665 33 43 (κα Πέπη Οικονόμου).

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση