Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων
Ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων

Ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων

 

Με τη συν φοιτητών μεταπτυχιακού προγράμματος και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων

Μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Συμβουλευτική Ψυχολογίας & Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση  και την Υγεία” του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την επιστημονική επίβλεψη της διδάσκουσας και ψυχολόγου Χριστίνας Ρούση – Βυ, σε συν με την και Κηδεμόνων του Δήμου , διοργανώνουν ομάδες συμβουλευτικής γονέων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους .

Στο πλαίσιο των ομάδων αυτών θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και βιωματικές δραστηριότητες με σκοπό την των γονέων σε συγκεκριμένες πρακτικές, το μοίρασμα των εμπειριών τους και την ενδυνάμωσή τους στο γονεϊκό ρόλο ώστε να αντλούν ακόμα μεγαλύτερη ικανο από αυτόν.

Θα λειτουργήσουν δύο ομάδες, 6 συνολικών συναντήσεων η κάθε μια, κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη 6-8 το απόγευμα, σε χώρο του Παραλιακού Συγκροτήματος του ΠΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, δείτε το υλικό αναλυτικά της κάθε ομάδας, Ομάδα Α και Ομάδα Β.

Σημειώνεται πως δεν προβλέπεται η ταυτόχρονη συμμετοχή και στις δύο ομάδες. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανέρχεται στα 15 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Τηλέφωνα επις για δήλωση συμμετοχής 6988-114429 Βάσω Μπακάλη και 6975-781560 Νίκος Μαγιόγλου.

Για την δεύτερη ομάδα, δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. (10.00-13.00) Αργυρώ Σουφλή 6983-299859 και Παναγιώτης Δεληγιάννης (18.00-21.00) 6976-201838. .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση