Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, ενώνει τις δυνάμεις του με την Ένωση «Μζί γι το Παιδί» και συνεισφέρει στο κοινωνικό της έργο.

Στο πλαίσιο του πολυσχιδούς προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Χτίζουμε Μαζί Βιώσιμες Πόλεις» και ειδικότερα του πυλώνα «Χτίζουμε Μαζί για την Κοινωνία», ο Όμιλος υποστηρίζει οικονομικά τα Ιδρύματα της Ένωσης, ενώ παράλληλα υλοποιεί την πρωτότυπη πρωτοβουλία ς και ευαισθητοποίησης «Γυρίζουμε για καλό σκοπό».

Ειδικότερα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ κάλεσε τα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να ζωγραφίσουν την πόλη των ονείρων τους, συγκεντρώνοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερες από 200 ζωγραφιές γεμάτες χρώμα και φαντασία. Ειδική επιτροπή καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών ανέδειξαν τις 10 ζωγραφιές που «ντύνουν» επιλεγμένα οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος από το στόλο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Έτσι, ο Όμιλος δεσμεύεται να γίνει το «όχημα» του μηνύματος στήριξης της Ένωσης, «γυρίζοντας» στις γειτονιές της ς. Τα οχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδρομές τους, μεταφέροντας όχι μόνο σκυρόδεμα αλλά κι ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και ελπίδας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Η πολυεπίπεδη συνεργασία μας εγκαινιάζεται με την ξεχωριστή δράση «Γυρίζουμε για καλό σκοπό», που δίνει χρώμα στην πόλη μας και ταξιδεύει το μήνυμα υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών της Ένωσης που έχουν ανάγκη», δήλωσε η Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Επις & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά: «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αναζητούμε συνεχώς τρόπους να προσφέρουμε σε και νέους που έχουν ανάγκη, καθώς και να συμβάλουμε στη προοπτικών για ένα καλύτερο αύριο. Μέσα από τη δράση “Γυρίζουμε για καλό σκοπό” χτίζουμε τα θεμέλια μίας γόνιμης συνεργασίας που εξυπηρετεί το σκοπό αυτό. Σας καλούμε όλους να σταθείτε αρωγοί στην πρωτοβουλία αυτή και να αγκαλιάσετε το έργο της Ένωσης «Μαζί για το », γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία «Γυρίζουμε για καλό σκοπό» έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο δράσεων που υλοποιεί ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ με έμφαση στη νέα γενιά, ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο μίας ευρύτερης συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Ένωση «Μαζί για Παιδί».

 

 

 

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση