Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Moντέλο έχασε το ένα πόδι από… ταμπόν
Moντέλο έχασε το ένα πόδι από… ταμπόν

Moντέλο έχασε το ένα πόδι από… ταμπόν

Θ κρωτηριάσει και το άλλο

Το μοντέλο έχασε το πόδι του μετά από το σύνδρομο τοξικού σοκ (TSS) που προκλήθηκε από ταμπόν και τ σόκαρε τους πάντες, όταν αποκάλυψε ότι πρόκειται να ακρωτηριάσει και το άλλο πόδι.

Η Lauren Wasser δεν ήταν σίγουρη ότι θα κατάφερνε να ζήσει όταν το 2012 οι γιατροί της ανακοίνωναν ότι θα έχανε το πόδι της εξαιτίας τοξινών που είχαν δημιουργηθεί από βα, που της προκάλεσαν μόλυνση από την οποία κόντεψε να πεθάνει.

Η ίδια περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε, στην washingtonpost.com, λέγοντας πως «είχα περίοδο και χρησιμοποίησα ένα ταμπόν. Έπαθα το σύνδρομο του τοξικού σοκ, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τα υπεραπορροφητικά ταμπόν. Ανέπτυξα σταφυλόκοκκο και από τότε η του βακτηρίου στο σώμα μου ήταν ραγδαία».

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένει το «αναπόφευκτο», να της ακρωτηριάσουν και το αριστερό πόδι, όμως η ίδια δεν τα παρατάει και δίνει δια ς και ευαισθητος των γυναικών για την ασφάλεια στη χρήση προϊόντων γυναικείας ς.

Σε άλλη συνέντευξή της όπου μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για την περιπέτειά της, η Wasser είχε εξομολογηθεί πως δεν θυμάται τίποτα από τις τραυματικές ημέρες εκτός από το «ναι» και το «όχι» που έγραψε στους γιατρούς όσον αφορά τη συγκατάθεσή της για το ποιο πόδι θα ακρωτηριάσουν. «Το να βλέπεις πραγματικά αυτό το “ναι” και το “όχι” να αποτυπώνεται στο πόδι μου και να βλέπω τη μου να το φιλάει πριν μου το κόψουν ήταν κάτι τρελό», αναφέρει το 29χρονο μοντέλο.

Πηγή: thecaller.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση