Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Μυστικά για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ
Μυστικά για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Μυστικά για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Τα καλλυντικά σας είναι ίσως εκείνα τα θαυματουργά προϊόντα που σας δίνουν λύσεις τις στιγμές που τις χρειάζεστε. Αρκεί φυσικά, να ξέρετε να τα χρησιμοποιείτε σωστά. Ανακαλύψτε τα πιο έξυπνα και γρήγορα make up tricks που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες , θα κάνουν μεγάλη διαφορά στο μακιγιάζ σας και μπορείτε να τα δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι.

  1. Ανανεώστε εύκολα τη μάσκαρά σας

Το πρωί βάζετε δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας και τα α σας  δείχνουν υπέροχα. Το μεσημέρι όμως η το απόγευμα, η μάσκαρά σας χρειάζεται μια μικρή ανανέωση. Αντί όμως να εφαρμόσετε άλλη μια στρώση πάνω από τις προηγούμενες, μπορείτε να τονίσετε με το βουρτσάκι μόνο τη βάση των βλεφαρίδων σας.

  1. Κάντε το χαμόγελό σας πιο έντονο

ια να το καταφέρετε εύκολα και γρήγορα μπορείτε να εφαρμόσετε μικρή τητα από το concealer σας αριστερά και δεξιά από τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σας. Είτε φοράτε κραγιόν, είτε όχι, τα χείλη σας θα φαίνεται πως έχουν πιο έντονο σχήμα, όπως και το χαμόγελό σας.

  1. Κάντε τη που εφαρμόζετε στα α σας να δείχνει πιο φωτεινή

Λίγη λευκή ματιών που θα χρησιμοποιηθεί σαν βάση, πριν από εκείνη που έχετε διαλέξει για το μακιγιάζ σας, θα κάνει θαύματα.  Μην το παρακάνετε με την τητα. Μία πιν αρκεί για να πετύχετε το επιθυμητό .

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση