Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » «Μια Χριστουγεννιάτικη νύχτα στην κουζίνα» στο Ergon Showground
«Μια Χριστουγεννιάτικη νύχτα στην κουζίνα» στο Ergon Showground

«Μια Χριστουγεννιάτικη νύχτα στην κουζίνα» στο Ergon Showground

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων ονέων , γνωστοποιεί στους Συλλόγους ονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου , ότι θα παρουσιαστεί στην πόλη μας ένα θεατρικό από την θεατρική ομάδα «Καρυδότσουφλο»,  με τον τίτλο «Μια Χριστουγεννιάτικη νύχτα στην κουζίνα», το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο «Ergon Showground» στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα «Ergon for kids» ,για την συγκεκριμένη παράσταση, εξασφαλίσανε για τους συλλόγους –μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, για ακόμη μία φορά, εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.  

Παράσταση και εκπλήξεις

Όπως τονίζεται, «την Χριστουγεννιάτικη ιστορία, ανοίγει η θεατρική παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη νύχτα στην κουζίνα» από την ομάδα “Καρυδότσουφλο” . Στην συνέχεια ο Άι Βασίλης, τα ξωτικά, οι πριγκίπισσες και τα διαδραστικά χριστουγεννιάτικα με face painting, κατασκευές, δημιουργική , αναμνηστικές φωτογραφίες στο τζάκι με τον Άι Βασίλη και τους βοηθούς του, θα χαρίσουν πολλά χαμόγελα και θα μας φέρουν πιο κοντά στην μαγεία των Χριστουγέννων!

Η συνολική διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι περίπου 3ώρες.
Το παραμύθι ξεκινά το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Για τη συνεννόηση των ενδιαφερόμενων συλλόγων και την προμήθεια των εισιτηρίων-προσκλήσεων,  υπεύθυνη είναι η Έφορος του Δ.Σ. Πέπη τηλ. 6976-653343.

Πληροφορίες για το θεατρικό και τον χώρο, στο τηλ. 6944 7474 94 .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση