Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Μακιγιάζ: Καλοκαιρινή ανανέωση
Μακιγιάζ: Καλοκαιρινή ανανέωση

Μακιγιάζ: Καλοκαιρινή ανανέωση

Ανζητάτε το τέλειο beauty look γι το πρωί στο αλλά και για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Τι καλύτερο από το να ανακαλύψετε μερικές ιδέες που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή της μέρας.

1. Η χρυσή ά κάνει θαύματα.

Φυσικά, πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε. Καλό είναι να μην το παρακάνετε, καθώς θέλετε να δείχνετε chic και όχι κιτς. Γι' αυτό, λοιπόν, σχεδιάστε μία γραμμή με το μαύρο ή το καφέ μολύβι ματιών στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο και έπειτα περάστε λίγη χρυσή ά με λίγη μπατονέτα. Απλώστε την καλά, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει ομοιόμορφο. Ιδανική για το πρωινό σας, αν θέλετε να σπάσετε τη μονοτονία των αυστηρών office looks σας, αλλά και για το βράδυ που θέλετε να είστε πιο εντυπωσιακή.

2. Συνδυάστε μάσκαρα με eyeliner

Ένας πετυχημένος για κάθε της μέρας. Απλώς καλό είναι, το πρωί να μην το παρακάνετε με το πάχος της γραμμής του eyeliner. Σχεδιάστε τη προσεκτικά στο πάνω βλέφαρο και στη συνέχεια, γυρίστε τις βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι για να γίνουν πιο καμπυλωτές. Έπειτα, εφαρμόστε δύο στρώσεις από τη μάσκαρά σας. Τα μάτια σας θα δείχνουν υπέροχα κάθε στιγμή.

3. Τραβήξτε τα βλέμματα στα χείλη σας

Χρησιμοποιήστε ένα κραγιόν σε φωτεινή απόχρωση για να δώσετε ένταση στα χείλη σας και να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας. Το πρωί φροντίστε ώστε το αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο αχνό, αν το κραγιόν σας είναι πολύ έντονο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση