Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Κ. Παπανάτσιου: «Απεγνωσμένοι γονείς και εργαζόμενοι με το επιτελικό μπάχαλο με τα Voucher παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ»
Κ. Παπανάτσιου: «Απεγνωσμένοι γονείς και εργαζόμενοι με το επιτελικό μπάχαλο με τα Voucher παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ»

Κ. Παπανάτσιου: «Απεγνωσμένοι γονείς και εργαζόμενοι με το επιτελικό μπάχαλο με τα Voucher παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ»

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη κατάφερε να αφήσει χιλιάδες , νηπιαγωγούς, εργαζόμενους να περιμένουν δύο ημέρες τα αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς και τα , τα οποία εκδόθηκαν εν τέλει χθες τα μεσάνυχτα. Συνολικά 84.200 παιδιά, δηλαδή το 33% όσων είχαν πλήρεις φακέλους, δεν θα πάρουν το πολυπόθητο vouchers για βρεφονηπιακούς και φέτος.

Ένα τεράστιο μπάχαλο με το αποτέλεσμα μάλιστα να είναι απογοητευτικό για εκατοντάδες και στην Μαγνησία που διαμαρτύρονται πως έμειναν εκτός voucher, κυρίως για ΚΔΑΠ. Εκατοντάδες οικογένειες μεταξύ των οποίων μονογονεϊκές και είναι εκτός ς παρόλο την υψηλή βαθμολογία τους με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την των εξόδων στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

ια 3η συνεχή χρόνια η αποφάσισε να μειώσει τη χρηματοδότηση για τα ΚΔΑΠ. Οι γονείς δεν ξέρουν που θα απασχολούνται τα παιδιά τους και οι δομές αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιωσιμότητας με πολλές να σκέφτονται να μην ανοίξουν καν.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει για άλλη μια φορά με την πολιτική της πως δεν ενδιαφέρεται να ασκήσει κοινωνική πολιτική υπέρ των οικογενειών αποκλείοντας χιλιάδες παιδιά, το μας, από ΚΔΑΠ και παιδικούς σταθμούς.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση