Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Κ. Παπανάτσιου: «Απεγνωσμένοι γονείς και εργαζόμενοι με το επιτελικό μπάχαλο με τα Voucher παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ»
Κ. Παπανάτσιου: «Απεγνωσμένοι γονείς και εργαζόμενοι με το επιτελικό μπάχαλο με τα Voucher παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ»

Κ. Παπανάτσιου: «Απεγνωσμένοι γονείς και εργαζόμενοι με το επιτελικό μπάχαλο με τα Voucher παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ»

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη κτάφερε να αφήσει χιλιάδες γονείς, νηπιαγωγούς, εργαζόμε να περιμένουν δύο ημέρες τα για τους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς και τα , τα οποία εκδόθηκαν εν τέλει χθες τα μεσάνυχτα. Συνολικά 84.200 , δηλαδή το 33% όσων είχαν πλήρεις φακέλους, δεν θα πάρουν το πολυπόθητο vouchers για βρεφονηπιακούς και φέτος.

Ένα τεράστιο μπάχαλο με το μάλιστα να είναι απογοητευτικό για εκατοντάδες γονείς και στην Μαγνησία που διαμαρτύρονται πως έμειναν εκτός voucher, κυρίως για ΚΔΑΠ. Εκατοντάδες οικογένειες μεταξύ των οποίων μονογονεϊκές και τρίτεκνοι είναι εκτός ς παρόλο την υψηλή βαθμολογία τους με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την αύξηση των εξόδων στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

ια 3η συνεχή χρόνια η κυβέρνηση αποφάσισε να μειώσει τη χρηματοδότηση για τα ΚΔΑΠ. Οι γονείς δεν ξέρουν που θα απασχολούνται τα τους και οι δομές αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιωσιμότητας με πολλές να σκέφτονται να μην ανοίξουν καν.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει για άλλη μια φορά με την πολιτική της πως δεν ενδιαφέρεται να ασκήσει κοινωνική πολιτική υπέρ των οικογενειών αποκλείοντας χιλιάδες παιδιά, το μέλλον μας, από ΚΔΑΠ και παιδικούς σταθμούς.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση