Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο
Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο

Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» () με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη και το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (Σ.Ο.Ε.Δ) με πρόεδρο τον Δημήτριο Κοντούρη, στο πλαίσιο των δράσεών τους για την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση της οικογένειας και της ευρύτερης κοινότητας, διοργανώνουν από κοινού Ημερίδα με τίτλο: «Σχολικός εκφοβισμός () και ασφάλεια στο διαδίκτυο».

Η ημερίδα διοργανώνεται με την αρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00, στο της Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Την θα συντονίσει η Άρτεμις Καλαμογιώργου.

Στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η θα μπορούν να εισέλθουν οι ενήλικες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, τα από 12 έως 18 με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωναϊού (rapid test) εντός 48 ωρών και τα από 5 έως 11 ετών θα πρέπει να έχουν μαζί τους δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) που έχει διενεργηθεί σε διάστημα 24 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Στην εκδήλωση θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ καθώς και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων προκειμένου να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα και να κυλήσει ομαλά η προσέλευση.
Ώρα προσέλευσης 18.30
Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 19.00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση