Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο
Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο

Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Πρόταση Ζωής» (ΟΚΑΝΑ) με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη και το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (Σ.Ο.Ε.Δ) με πρόεδρο τον Δημήτριο Κοντούρη, στο πλαίσιο των δράσεών τους για την /ευαισθητοποίηση της ς και της ευρύτερης κοινότητας, διοργανώνουν από κοινού Ημερίδα με τίτλο: «Σχολικός εκφοβισμός () και ασφάλεια στο διαδίκτυο».

Η ημερίδα διοργανώνεται με την αρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Μελισσατίκων της Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Άρτεμις Καλαμογιώργου.

Στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση θα μπορούν να εισέλθουν οι ενήλικες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, τα από 12 έως 18 με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωναϊού (rapid test) εντός 48 ωρών και τα από 5 έως 11 ετών θα πρέπει να έχουν μαζί τους δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) που έχει διενεργηθεί σε διάστημα 24 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση ς είναι υποχρεωτική.

Στην εκδήλωση θα βρίσκεται κλιμάκιο του καθώς και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων προκειμένου να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και να κυλήσει ομαλά η προσέλευση.
Ώρα προσέλευσης 18.30
Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 19.00.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση