Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο
Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο

Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. «Πρόταση Ζωής» (ΟΚΑΝΑ) με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη και το Σωματείο Οικογενειών (Σ.Ο.Ε.Δ) με πρόεδρο τον Δημήτριο Κοντούρη, στο πλαίσιο των δράσεών τους για την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση της οικογένειας και της ευρύτερης κοινότητας, διοργανώνουν από κοινού Ημερίδα με τίτλο: «Σχολικός (bullying) και ».

Η ημερίδα διοργανώνεται με την αρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως και Αλμυρού και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και 19.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Μελισσατίκων της Μητροπόλεως και Αλμυρού.
Ομιλητές θα είναι η Άρτεμις Τσίτσικα, αν. καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (ΕΕΕΙ) και επιστ. υπεύθυνη Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» με θέμα «Εκφράσεις βίας στο σχολικό περιβάλλον» και ο αστυνομικός διευθυντής Βασίλειος Παπακώστας, διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών ασφαλείας στον κυβερνοχώρο – Ο ρόλος της ΔΙ.Δ.Η.Ε.».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Άρτεμις Καλαμογιώργου.

Στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση θα μπορούν να εισέλθουν οι ενήλικες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, τα παιδιά από 12 έως 18 με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωναϊού (rapid test) εντός 48 ωρών και τα παιδιά από 5 έως 11 ετών θα πρέπει να έχουν μαζί τους δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου () που έχει διενεργηθεί σε διάστημα 24 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Στην εκδήλωση θα βρίσκεται κλιμάκιο του καθώς και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων προκειμένου να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα και να κυλήσει ομαλά η προσέλευση.
προσέλευσης 18.30
Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 19.00.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση