Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Ημερίδα για τη βία κατά των γυναικών στο Δημαρχείο Βόλου
Ημερίδα για τη βία κατά των γυναικών στο Δημαρχείο Βόλου

Ημερίδα για τη βία κατά των γυναικών στο Δημαρχείο Βόλου

Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της υναίκας. Είναι μια μέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας των φύλων, και προάσπισης των γυναικείων δικαιωμάτων.

Ο Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας, θέλοντας να τιμήσει την συγκεκριμένη ημέρα διοργανώνει Ημερίδα με θέμα:

«Βία κατά των Γυναικών – Πρακτικές Παρέμβασης στα Πλαίσια Λειτουργίας του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου»
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και 17:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του υ Βόλου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου, ). Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητο του κοινού σε θέματα που αφορούν την . Η βία των γυναικών αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο, με τεράστιες διαστάσεις και συνέπειες. Ο Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου στηρίζει τις Γυναίκες θύματα βίας και τα τους με τις του, παρέχοντας τους ασφαλή διαμονή, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση