Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Ημερίδα για τη βία κατά των γυναικών στο Δημαρχείο Βόλου
Ημερίδα για τη βία κατά των γυναικών στο Δημαρχείο Βόλου

Ημερίδα για τη βία κατά των γυναικών στο Δημαρχείο Βόλου

Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Είναι μια μέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας των φύλων, και προάσπισης των γυναικείων δικαιωμάτων.

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας, θέλοντας να τιμήσει την συγκεκριμένη ημέρα διοργανώνει Ημερίδα με θέμα:

« κατά των Γυναικών – Πρακτικές Παρέμβασης στα Πλαίσια Λειτουργίας του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου»
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Βόλου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου, Βόλος). Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την έμφυλη βία. Η βία των γυναικών αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο, με τεράστιες διαστάσεις και συνέπειες. Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου στηρίζει τις Γυναίκες βίας και τα τους με τις υπηρεσίες του, παρέχοντας τους ασφαλή διαμονή, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση