Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Ημερίδα για τη βία κατά των γυναικών στο Δημαρχείο Βόλου
Ημερίδα για τη βία κατά των γυναικών στο Δημαρχείο Βόλου

Ημερίδα για τη βία κατά των γυναικών στο Δημαρχείο Βόλου

Κάθε χρόνο στις 8 Μρτίου εορτάζετι η Παγκόσμια Ημέρα της υναίκας. Είναι μια μέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας των φύλων, και προάσπισης των γυναικείων δικαιωμάτων.

Ο Φιλοξενίας υναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας, θέλοντας να τιμήσει την συγκεκριμένη ημέρα διοργανώνει Ημερίδα με θέμα:

«Βία κατά των Γυναικών – Πρακτικές Παρέμβασης στα Πλαίσια Λειτουργίας του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου»
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του υ Βόλου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου, Βόλος). Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στόχος της ς είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την . Η βία των γυναικών αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο, με τεράστιες διαστάσεις και συνέπειες. Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου στηρίζει τις Γυναίκες θύματα βίας και τα τους με τις υπηρεσίες του, παρέχοντας τους ασφαλή , κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.

"Αλιεύοντας" την είδηση