Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Eyeliner: Διαλέξτε το σωστό για το χρώμα των ματιών σας
Eyeliner: Διαλέξτε το σωστό για το χρώμα των ματιών σας

Eyeliner: Διαλέξτε το σωστό για το χρώμα των ματιών σας

Μί σωστή γρμμή eyeliner στα α σας αρκεί για να τονίσει το βλέμμα σας και να το αναδείξει. Το μυστικό φυσικά, είναι το χρώμα που θα διαλέξετε για να τραβήξετε τη γραμμή.

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση eyeliner αν με το χρώμα των ματιών σας:

1. Μπλε α

Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις που δημιουργούν αντίθεση με το μπλε χρώμα των ματιών σας, ώστε να τονιστούν ακόμη περισσότερο. Διαλέξτε ένα χρυσό ή χάλκινο eyeliner και εφαρμόστε το στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο πάνω βλέφαρο τραβώντας μία λεπτή γραμμή. Μπορείτε επίσης, να διαλέξετε μία μπεζ απόχρωση, μία navy ή εκείνη της τερακότα.

2. Πράσινα μ

Οι θερμοί τόνοι αναδεικνύουν τα πράσινα μ σας με τον καλύτερο τρόπο. Ένα bronze eyeliner ή ένα μπορντό μοβ πρέπει να βρίσκεται πάντα στο νεσεσέρ σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ροζ αποχρώσεις, γιατί κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται κουρασμένα. Ένα έξυπνο τρικ είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο μολύβι σαν βάση και έπειτα να εφαρμόσετε το χρωματιστό eyeliner σας.

3. Σκούρα καστανά μάτια

Ένα eyeliner σε γήινη απόχρωση δεν πρόκειται ποτέ να επιάσει το σας. Αντιθέτως, θα τονίσει το βλέμμα σας και θα δείχνει πιο λαμπερό. Ώστόσο, αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό μπορετε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν σε navy blue απόχρωση, γκρι-μπλε ή μοβ. Εφαρμόστε το στις γραμμές των βλεφαρίδων, ειδικά αν προτιμάτε τα πιο safe looks.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση