Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Βόλου
Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Βόλου

Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Βόλου

Ετήσι ενική Συνέλευση πργματοποιεί η Δήμου , την Τετάρτη 15 οεμβρίου 2017 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) (Συγκρότημα Μουρτζούκου, είσοδος από οδό Επτά Πλατανίων) και καλεί τους εκπροσώπους των Συλλόγων ονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Βόλου να συμμετάσχουν.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, θα γίνει σύντομος απολογισμός των μέχρι τώρα δράσεων και πρωτοβουλιών του Δ.Σ. της Ένωσης, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο χώρο της Παιδείας, στην εύρυθμη λειτουργία των Συλλόγων, οικονομικά και φορολογικά θέματα, καθώς και για προγραμματισμό προσεχών δράσεων και συνεργασιών.

Επίσης, από στέλεχος της «Πρότασης Ζωής», αλλά και στελέχη του «ΚΕΘΕΑ Πιλότος», θα γίνει για σοβαρές πρωτοβουλίες συνεργασίας με την Ένωση και τους συλλόγους- μέλη της.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για τη συνεργασία και το επιτυχή συντονισμό στις ανάγκες και τα επιμέρους προβλήματα των Συλλόγων και των σχολείων αρμοδιότητας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση