Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Επιτυχής ο διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος της ΝΔ για τη “Φλόγα”
Επιτυχής ο διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος της ΝΔ για τη “Φλόγα”

Επιτυχής ο διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος της ΝΔ για τη “Φλόγα”

Η ολο του διαδικτυακού τηλεμαραθώνιου της ραμματείας Οργανωτικού με σκοπό την ενίσχυση και την προβολή του υ του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» γεμίζει με αισιοδοξία, αλλά κι αίσθημα ευθύνης όσους συμμετείχαν” τονίζει ο  γραμματέας Οργανωτικού – αν. γραμμ. Π.Ε. δ/ντης υ  πρόεδρου Στυλιανός Κονταδάκης. 

Ο ίδιος προσθέτει: ” Προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας από τον πολιτικό, επιστημονικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο ένωσαν τη φωνή τους με τους χιλιάδες θεατές που παρακολουθούσαν και όλοι μαζί με την παρουσία τους τίμησαν τον κοινό αγώνα, να διατηρήσουμε τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη.

Επιβεβαίωσαν ότι για τη έα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν αποτελεί ένα απλό σύνθημα, αλλά αντιθέτως αποτελεί τη βάση της ιδεολογίας της.

Ο ήταν η συνέχεια μιας σειράς δράσεων της ραμματείας Οργανωτικού με κοινωνικό πρόσημο, όμως ήταν και η αρχή μιας νέας προσπάθειας να μετατραπεί η ζεστασιά από τη φλόγα και την αυτής της δράσης σε δύναμη αλληλεγγύης, σε δύναμη ανθρωπιάς, στο μαραθώνιο αγώνα κανένας να μη νιώσει ξανά μόνος του, όταν βρίσκεται σε ανάγκη.

Ήταν όμως και μια προσπάθεια η οποία εκπλήρωσε το στόχο της, προβάλλοντας αποτελεσματικά το σπουδαίο της Φλόγας και διασφαλίζοντας σημαντικά οφέλη για το Σύλλογο, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο υποδομών.

Βασισμένοι στο μήνυμα ελπίδας το οποίο ξεκάθαρα αποτυπώθηκε, αντλούμε δύναμη και συνεχίζουμε τη συνειδητή μας προσπάθεια για ενεργό συμμετοχή της Γραμματείας Οργανωτικού στην κοινωνική πραγματικότητα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση