Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Επιμορφωτικό σεμινάριο του SEERC για την ανήλικη θυματοποίηση
Επιμορφωτικό σεμινάριο του SEERC για την ανήλικη θυματοποίηση

Επιμορφωτικό σεμινάριο του SEERC για την ανήλικη θυματοποίηση

Επιμορφωτικό διοργανώνει το SEERC στην πόλη του , με θέμα «Ζητήματα ανήλικης θυματος και προεκτάσεις στην ποινική διαδικασία: Προσέγγιση, αξιολόγηση αναγκών, διαχείριση περιπτώσεων».

Το πρόκειται να διεξαχθεί στον Βόλο την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019, στο DOMOTEL Xenia Volos, οδός Πλαστήρα 1, στις 16.30-20.30.

Το παρόν σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου E-PROTECT (Enhancing PROtection of Children – vicTims of crime), το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Grant Agreement No. 760270).

Αποστολή του E-PROTECT είναι η ενίσχυση της ς των παιδιών-θυμάτων εγκληματικότητας, μέσα από την της ευαισθητος και της ς ως προς τα δικαιώματα του ανήλικου θύματος, καθώς και την ισχυροποίηση του δικτύου παιδικής ς στην ελληνική επικράτεια.

Το σεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως σε νομικούς, δικαστικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, παιδιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, στις αστυνομικές αρχές και γενικότερα σε όλους τους του τομέα της παιδικής προστασίας, καθώς και στο ευρύ κοινό που εκδηλώνει ενδιαφέρον για το ζήτημα της ανήλικης θυματοποίησης και την αντιμετώπιση αυτής στην ελληνική και ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση