Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Επιμορφωτικό σεμινάριο του SEERC για την ανήλικη θυματοποίηση
Επιμορφωτικό σεμινάριο του SEERC για την ανήλικη θυματοποίηση

Επιμορφωτικό σεμινάριο του SEERC για την ανήλικη θυματοποίηση

Επιμορφωτικό σεμινάριο διοργανώνει το SEERC στην πόλη του Βόλου, με θέμα «Ζητήματα ανήλικης θυματοποίησης και προεκτάσεις στην ποινική διαδικασία: Προσέγγιση, αξιολόγηση αναγκών, διαχείριση περιπτώσεων».

Το σεμινάριο πρόκειται να διεξαχθεί στον Βόλο την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019, στο DOMOTEL Xenia Volos, οδός Πλαστήρα 1, στις 16.30-20.30.

Το παρόν σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου E-PROTECT (Enhancing PROtection of Children – vicTims of crime), το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Grant Agreement No. 760270).

Αποστολή του E-PROTECT είναι η ενίσχυση της προστασίας των παιδιών-θυμάτων εγκληματικότητας, μέσα από την αύξηση της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης ως προς τα δικαιώματα του ανήλικου θύματος, καθώς και την ισχυροποίηση του δικτύου παιδικής προστασίας στην ελληνική επικράτεια.

Το σεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως σε νομικούς, δικαστικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, παιδιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, στις αστυνομικές αρχές και γενικότερα σε όλους τους επαγγελματίες του τομέα της παιδικής προστασίας, καθώς και στο ευρύ κοινό που εκδηλώνει ενδιαφέρον για το ζήτημα της ανήλικης θυματοποίησης και την αντιμετώπιση αυτής στην ελληνική και ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση