Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Εορτασμός της Ημέρας Γυναίκας με διαμαρτυρία στο ΠΕΔΥ
Εορτασμός της Ημέρας Γυναίκας με διαμαρτυρία  στο ΠΕΔΥ

Εορτασμός της Ημέρας Γυναίκας με διαμαρτυρία στο ΠΕΔΥ

Πράστση διαμαρτυρίας στο ΠΕΔΥ Βόλου, αύριο Τετάρτη 8 Μάρτη, στις 10.30 το πρωί, για την περικοπή του επιδόματος τοκετού, θα κάνουν γιορτάζοντας την αυριανή Ημέρα της Γυναίκας, οι συσπειρώσεις της κοινωνικής συμμαχίας ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, και Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών, ενώ στις 6.30 το απόγευμα, θα διανείμουν έντυπο υλικό στην Πλατεία Αγ. Νικολάου.

Τα παραπάνω ανέφεραν σε σημερινή Τύπου εκπρόσωποι συσπειρώσεων, ενόψει της Ημέρας της Γυναίκας, ενώ κάλεσαν σε ξεσηκωμό για το ασφαλιστικό και για στο δράμα των προσφύγων.

Η γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Εύη Καρυδάκη, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, απηύθυνε αγωνιστικό χαιρετισμό στις γυναίκες της εργατικής τάξης, στις αυτοαπασχολούμενες, στις αγρότισσες και τις νέες γυναίκες που μοχθούν καθημερινά, σε δύσκολες συνθήκες, για να τα βγάλουν πέρα.

Η ίδια κάλεσε όλα τα Σωματεία, τις εργαζόμενες, τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους κλπ. να διαδηλώσουν ενάντια στην που συνθλίβει κατακτήσεις και δικαιώματα και τους καταδικάζει στην ανεργία, την ανασφάλεια, και τη διαρκή της ζωής ων οικογενειών τους.

Αφού κατήγγειλε την κυβέρνηση για την πολιτική της στο , κάλεσε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, να σταθούν αλληλέγγυοι στο δράμα των προσφύγων, να απαιτήσουν να σταματήσει ο εγκλωβισμός τους και να εξασφαλιστεί η ασφαλής και απευθείας μεταφορά τους από τις χώρες υποδοχής και την Ελλάδα., στους προορισμούς τους.

Η κεντρική εκδήλωση – αφιέρωμα της κοινωνικής συμμαχίας για την Ημέρα της Γυναίκας, θα γίνει την Τετάρτη 9 Μάρτη, στις 19.00 στο με ομιλίες και επίκαιρη παράσταση.

Τέλος, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 18.30 στο λιμάνι το Βόλου θα γίνει κινητοποίηση ενάντια στη χρησιμοποίησή του από το .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση