Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Εορτασμός της Ημέρας Γυναίκας με διαμαρτυρία στο ΠΕΔΥ
Εορτασμός της Ημέρας Γυναίκας με διαμαρτυρία  στο ΠΕΔΥ

Εορτασμός της Ημέρας Γυναίκας με διαμαρτυρία στο ΠΕΔΥ

διαμαρτυρίας στο ΠΕΔΥ Βόλου, αύριο Τετάρτη 8 Μάρτη, στις 10.30 το πρωί, για την περικοπή του επιδόματος τοκετού, θα κάνουν γιορτάζοντας την αυριανή Ημέρα της Γυναίκας, οι συσπειρώσεις της κοινωνικής συμμαχίας ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών, ενώ στις 6.30 το απόγευμα, θα διανείμουν έντυπο υλικό στην Πλατεία Αγ. Νικολάου.

Τα παραπάνω ανέφεραν σε σημερινή Τύπου εκπρόσωποι συσπειρώσεων, ενόψει της Ημέρας της Γυναίκας, ενώ κάλεσαν σε ξεσηκωμό για το και για αλληλεγγύη στο δράμα των προσφύγων.

Η του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Εύη Καρυδάκη, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, απηύθυνε αγωνιστικό χαιρετισμό στις γυναίκες της εργατικής τάξης, στις αυτοαπασχολούμενες, στις αγρότισσες και τις νέες γυναίκες που μοχθούν καθημερινά, σε δύσκολες συνθήκες, για να τα βγάλουν πέρα.

Η ίδια κάλεσε όλα τα Σωματεία, τις εργαζόμενες, τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους κλπ. να διαδηλώσουν ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που συνθλίβει κατακτήσεις και δικαιώματα και τους καταδικάζει στην ανεργία, την ανασφάλεια, και τη διαρκή υποβάθμιση της ζωής ων οικογενειών τους.

Αφού κατήγγειλε την κυβέρνηση για την πολιτική της στο προσφυγικό, κάλεσε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, να σταθούν αλληλέγγυοι στο δράμα των προσφύγων, να απαιτήσουν να σταματήσει ο εγκλωβισμός τους και να εξασφαλιστεί η ασφαλής και απευθείας μεταφορά τους από τις χώρες υποδοχής και την Ελλάδα., στους προορισμούς τους.

Η κεντρική εκδήλωση – αφιέρωμα της κοινωνικής συμμαχίας για την Ημέρα της Γυναίκας, θα γίνει την Τετάρτη 9 Μάρτη, στις 19.00 στο «Αχίλλειον» με ομιλίες και επίκαιρη παράσταση.

Τέλος, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 18.30 στο λιμάνι το θα γίνει κινητοποίηση ενάντια στη χρησιμοποίησή του από το ΝΑΤΟ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση