Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Ενημερωτικές εκδηλώσεις από το Σύλλογο Γονέων Σέσκλου
Ενημερωτικές εκδηλώσεις από το Σύλλογο Γονέων Σέσκλου

Ενημερωτικές εκδηλώσεις από το Σύλλογο Γονέων Σέσκλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σέσκλου, στα πλαίσια της στενής συνεργασίας με τα μέλη του, θα διοργανώνει από το μήνα Νοέμβριο και μέχρι τη λήξη της θητείας του, μία σειρά από ομιλίες – συγκεντρώσεις, με στόχο την των μελών, σε θέματα σχετικά με  τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την εκπαίδευση, την τεχνολογία, την υγεία  και πολλά άλλα.

Οι συγκεντρώσεις θα γίνονται στο Κοινοτικό Κατάστημα, σε μέρα και ώρα που θα ανακοινώνεται εγκαίρως από τα μέλη του συλλόγου αλλά και από τη σελίδα στο Facebook.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση-πρόσκληση, «οι εισηγητές των θεμάτων θα είναι άτομα με επιστημονική γνώση και κατάρτιση, έτσι ώστε να μπορούν να μας ενημερώσουν υπεύθυνα και όσο το δυνατόν καλύτερα στο δύσκολο μας, αυτό του μεγαλώματος των παιδιών μας. Η των θεμάτων και των εισηγητών στην αρχή θα γίνει από τα μέλη του ΔΣ και στη συνέχεια περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις και παρατηρήσεις με στόχο την ενεργή συμμετοχή σας.

Όπως καταλαβαίνετε, η προσπάθεια αυτή πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους, γιατί πρώτα από όλα αφορά τα παιδιά μας και το  πώς θα γίνουμε καλύτεροι γονείς, μέσω της ενημέρωσης και κατά δεύτερο λόγο θα φέρει τα μέλη του συλλόγου κοντά και θα δώσει ώθηση στο ΔΣ να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις δράσεις του.

Έτσι λοιπόν την  στις 4 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα στο κοινοτικό κατάστημα στην πλατεία του χωριού, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημερωτική με θέμα «Η σημασία  της λογοθεραπείας στα παιδιά και στα νήπια». Θα παρουσιαστούν τα στάδια ανάπτυξης και αντίληψης της ομιλίας και θα αναλυθεί τι ρόλο παίζουν η χρήση tablet, κινητού και τηλεόρασης στο λεξιλόγιο των παιδιών. Εισηγήτριες του θέματος, Αθηνά Πίνα και Δέσποινα Κοντογιάννη».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση