Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Εκδήλωση της AHEPAHJ-13 Αργοναύτες στο Βόλο για τον οικογενειακό προγραμματισμό
Εκδήλωση της AHEPAHJ-13 Αργοναύτες στο Βόλο για τον οικογενειακό προγραμματισμό

Εκδήλωση της AHEPAHJ-13 Αργοναύτες στο Βόλο για τον οικογενειακό προγραμματισμό

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του οικογενειακού προγραμματισμού για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας, το τμήμα AHEPA HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ διοργάνωσε την Τετάρτη 27/4/2022 στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», στο Βόλο, με θέμα: “Οικογενειακός προγραμματισμός – Αντισύλληψη και υπο” με ομιλητές τους Παναγιώτη Λούτσο – γυναικολόγο, Γεώργιο Στράκα – ουρολόγο και τον βουλευτή νσταντίνο Μαραβέγια.

Παρέμβαση και τοποθέτηση επί του θέματος υπήρξε από τον Γεώργιο Ανυφαντή – καθηγητή Εμβρυολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής και ιατρός  Θανάσης Λιούπης , η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας  Δωροθέα Κολυνδρίνη , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Νέων Τεχνολογιών , Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Μαγνησίας Θανάσης Τέας , ο Βόλου Ανδρέας-Άρης Ζέρβας , η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΙΕΚ  Σοφία Χάλαρη μαζί με την αντιπρόεδρο  Παρασκευή Αναγνώστου , ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαρ. Σταχτέας , ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου Ευθύμιος Τζούνης , ο εκπρόσωπος της 32ης ΤΑΞ.ΠΝ αντ/χης Δημήριος Τσουκαλάς , η εκπρόσωπος της 111 Π.Μ. επισμηναγός Ζωή Καλαϊτζίδου , ο εκπρόσωπος και μέλος της διοίκησης της AHEPA HELLAS Περιφέρεια 25  Φώτης Σουργκούνης και ο πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HJ-48 ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ  Στέλιος Μαργαρίτης.

Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος της AHEPA HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου  Απόστολος Οντόπουλος, την ασφάλειά της ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ενώ το μπουφέ ήταν ευγενική προσφορά της Βαμβακάς Ζουπανιώτης ΟΕ Douwe Egberts.

Τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση καλωσόρισε ο πρόεδρος του τμήματος  AHEPA HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Λάμπρος Βελούδος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε  ο εκπρόσωπος και μέλος της διοίκησης της Περιφέρειας 25 της AHEPA.

Στην εκδήλωση, που κατά γενική διαπίστωση στέφθηκε με επιτυχία,  παρέστη πλήθος Βολιωτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά και από πρώτο χέρι για το πλήρες φάσμα του τόσο σημαντικού θέματος του οικογενειακού προγραμματισμού, της αντισύλληψης και της υπος για τη κοινωνία και τη χώρα γενικότερα.

Από τους έμπειρους και καταξιωμέ, στον χώρο τους και στην κοινωνία, ομιλητές,  οι οποίοι συνεχάρησαν το  τμήμα AHEPA HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ για την πολύ σημαντική, αυτή, πρωτοβουλία, τονίστηκε η σπουδαιότητα της σωστής και συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης για την διασφάλιση και προαγωγή της ς, τόσο σε προσωπικό όσο και οικογενειακό επίπεδο.

Τονίστηκε η σπουδαιότητα της σωστής και συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης για την διασφάλιση και προαγωγή της ς, τόσο σε προσωπικό όσο και οικογενειακό επίπεδο, αλλά και ο ρόλος της Πολιτείας στην ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας και στη λύση του δημογραφικού προβλήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση