Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Εκδήλωση την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 για τη Γιορτή της Μητέρας
Εκδήλωση την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 για τη Γιορτή της Μητέρας

Εκδήλωση την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 για τη Γιορτή της Μητέρας

Μητέρα – Η Συνέχεια της δημιουργίας»

 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα συλλεχθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό

 

Εκδήλωση με αφορμή τη και για τη συλλογή τροφίμων του Κοινωνικού υ, διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο ΔΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού και ο Σύλλογος για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων, την Κυριακή 14/5/, στις 6.30 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Βόλου στη Νέα .

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει παράδοση από το 1999, καθώς ξεκίνησε να διοργανώνεται το συγκεκριμένο έτος από το Σύλλογο για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων, για να μνημονεύει που είχαν αφήσει τη δική τους στο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο του Συλλόγου. Τις αυτές ευγνωμονεί και συνεχίζει το έργο τους ο Σύλλογος και γι' αυτό κάθε χρόνο η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει χαρακτήρα φιλανθρωπικό.

Η είσοδος και στη φετινή εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και παρακαλείται όποιος και όσο μπορεί, να προσφέρει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το συγκρότημα «Διπλοπενιές» έχει ετοιμάσει ένα όμορφο και συγκινητικό μουσικό ταξίδι από δημοτικά και λαϊκά αφιερωμένα στο πρόσωπο της Μάνας ενώ θα συμβάλλουν και χορευτικές ομάδες καθώς και το τμήμα τραγουδιού της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού.

Παίρνουν μέρος οι καλλιτέχνες:

Χρήστος Σταμούλης (Μαέστρος, μπουζούκι),

Κώστας Ζάρπας (πλήκτρα)

Σωτήρης Ράπτης (τύμπανα)

Τάσος Ιωακειμίδης (κιθάρα – τραγούδι)

Τραγουδούν επίσης: Θωμάς Σκοτίδας, Αλεξάνδρα Σεφαλίδη, Ρούλα Σαραβάκου, Άρτζυ Λύτρα, Κωνσταντίνος Σταμούλης.

Στο κλαρίνο ο Δημήτρης Μιχαλές.

Χορογραφίες: Βίκυ Τσεκούρα.

Η κυριότερη και πλέον ουσιαστική συμμετοχή, θεωρείται αυτή του κόσμου, που θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση και το πρόσωπο της Μάνας και παράλληλα θα συμβάλλει στην συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στη στήριξη μίας δομής που προσπαθεί να εξυπηρετεί άμεσες καθημερινές ανάγκες δημοτών της πόλης που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

«είπαν του ήλιου γιορτάζει η μάνα, και εκείνος βάλθηκε

με φως τη γη να ντύνει», Γ. Μαρτινέλλης».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση