Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας στο ΤΕΕ
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας στο ΤΕΕ

Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας στο ΤΕΕ

Το Σωματείο «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων & Β. Σποράδων», η Θεσσαλίας – Π.Ε. & Σποράδων, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ομού Μαγνησίας και η Ένωση Γονέων Βόλου, συνδιοργανώνουν τη , που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας στις 14 Μαΐου .

Σύμφωνα με δηλώσεις της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας  Κολυνδρίνη «Η γιορτή της ς έχει καθιερωθεί πριν από ένα περίπου αιώνα και είναι αφιερωμένη φυσικά σε όλες τις μητέρες, στη μητρότητα, στους μητρικούς δεσμούς και στην επιρροή των μητέρων στην κοινωνία συνολικά. Επίσης η γιορτή της ς θεωρείται μια ευκαιρία εκδήλωσης ειλικρινούς αγάπης και εκτίμησης που τρέφουμε προς το πρόσωπο που μας έφερε στη ζωή».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

  • Χαιρετισμοί.
  • Ομιλία με θέμα την παρουσία της μητέρας στην Λογοτεχνία από την φιλόλογο του 3ου Γυμνασίου Βόλου  Σοφία Κανταράκη.
  • Προβολή –Η μητέρα στην Νεοελληνική Ζωγραφική.
  • Απαγγελίες ποιημάτων για την μητέρα από την Κική Δανιηλίδου υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Οι του 13ου του 27ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου και του Σχολείου της Άλλης Μεριάς , θα τιμήσουν τη μητέρα με τραγούδια και ποιήματα.
  • Με την συνεργασία της Ένωση Γονέων θα τιμηθούν συμβολικά και στο πρόσωπο τους τιμούνται όλες οι μητέρες, της προσφοράς, μητέρα επιστήμονας, μητέρα , μητέρα πρόσφυγας, ανύπαντρη μητέρα κ.λπ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση