Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » ΕΕΤΑΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
ΕΕΤΑΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

ΕΕΤΑΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020, ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου από την Ε στο eetaa.gr .

Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλειπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις αιτήσεις τους, με προθεσμία από την Δευτέρα 15/7 έως και την Τετάρτη 17/7.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η Ε είχε δώσει διευκρινήσεις με αφορμή την ένταξη μέσω voucher σε παιδικούς σταθμούς χιλιάδων παιδιών. Ανέφερε ότι οι αιτούσες/αιτούντες, που διαμένουν στους δήμους οι οποίοι ορίζονται στις ανωτέρω κοινές υπουργικές αποφάσεις και στους οποίους εφαρμόζεται πλέον η δίχρονη , δεσμεύονται ως προς την υποβολή της αίτησής τους. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λάβουν voucher για το τέκνο τους, το οποίο ηλικιακά, με βάση τα ως άνω αναφερόμενα, δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΤΑΑ.

Συνάντηση ς Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με

Σήμερα,η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ίκη Κεραμέως, από κοινού με την Υφυπουργό Σοφία Ζακη, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο και τον Πρόεδρο της Κ, Γιώργο Πατούλη, και συζητήσαν για τις λεπτομέρειες εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής αγωγής. Απώτερος στόχος όλων είναι κανένα παιδί να μην μείνει εκτός δομών προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση