Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » ΕΕΤΑΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
ΕΕΤΑΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

ΕΕΤΑΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020, ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου από την ΕΕΤΑΑ στο eetaa.gr .

Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλειπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις τους, με προθεσμία από την Δευτέρα 15/7 έως και την Τετάρτη 17/7.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η ΕΕΤΑΑ είχε δώσει διευκρινήσεις με αφορμή την ένταξη μέσω voucher σε παιδικούς σταθμούς χιλιάδων παιδιών. Ανέφερε ότι οι αιτούσες/αιτούντες, που διαμένουν στους δήμους οι οποίοι ορίζονται στις ανωτέρω κοινές υπουργικές αποφάσεις και στους οποίους εφαρμόζεται πλέον η , δεσμεύονται ως προς την υποβολή της αίτησής τους. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λάβουν voucher για το τέκνο τους, το οποίο ηλικιακά, με βάση τα ως άνω αναφερόμενα, δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ.

Συνάντηση ηγεσίας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με ΥΠΕΣ-ΚΕΔΕ

Σήμερα,η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων , από κοινού με την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη, πραγματοποίησαν με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, και συζητήσαν για τις λεπτομέρειες εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής ς. Απώτερος στόχος όλων είναι κανένα να μην μείνει εκτός δομών προσχολικής ς και εκπαίδευσης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση