Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο για Γονείς από την «Πρόταση Ζωής»
Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο για Γονείς από την «Πρόταση Ζωής»

Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο για Γονείς από την «Πρόταση Ζωής»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. «Πρόταση Ζωής», με πρόεδρο τον  Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονέων σε θέματα που αφορούν στην πρόληψη της εξάρτησης και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, διοργανώνει Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα: «Η οριοθέτηση στα παιδιά», ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους γονείς, είτε πρόκειται για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας είτε εφηβικής, καθώς ο τρόπος που τα οριοθετούν επηρεάζει την καθημερινότητα και τη σχέση που διαμορφώνουν μαζί τους.

Το βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά , μέσω της πλατφόρμας zoom την Τετάρτη 21/04/21 και ώρες: 10:30 – 12:30. O αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (έως 15 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε έως την Δευτέρα 12/04/21, να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2421038030 και 2421038050 και ώρες 9:30 – 14:00 ή να αποστείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, αριθμό παιδιών και ηλικίες, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση email) στο email: protzois@otenet.gr.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθη 69χρονος οδηγός στον Αλμυρό #οδηγόςαυτοκινήτου - https://t.co/02rG7UPeZJ -

  • Διαδοχικοί μικροσεισμοί Ν/Δ του Βόλου #ασθενείςσεισμικέςδονήσεις - https://t.co/Aj4sT135Yi -

  • Σύσκεψη Κ. Αγοιραστού με Χρ. Τριαντόπουλο και δημάρχους για τον #Ιανό #Ιανό - https://t.co/NftnNBgPa4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση