Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Διαδικτυακή ομάδα γονέων από το «Πρόταση Ζωής» – ΟΚΑΝΑ
Διαδικτυακή ομάδα γονέων από το «Πρόταση Ζωής» – ΟΚΑΝΑ

Διαδικτυακή ομάδα γονέων από το «Πρόταση Ζωής» – ΟΚΑΝΑ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξρτήσεων κι Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. «Πρόταση Ζωής» – , με Πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ς και ευαισθητοποίησης των γονέων, θα πραγματοποιήσει ομάδα γονέων παιδιών σχολικής και εφηβικής ηλικίας, μέσω διαδικτύου.

Η ομάδα θα ολοκληρωθεί σε επτά (7) δίωρες συναντήσεις όπου θα αναπτυχθούν με βιωματικό τρόπο οι εξής θεματικές:

  • Εξάρτηση – Αίτια
  • Ανάγκες παιδιών
  • Η έννοια της αυτοεκτίμησης και η ενίσχυσή της
  • Επικοινωνία και ενεργητική ακρόαση στην οικογένεια
  • Πειθαρχία – Όρια

Την ομάδα θα συντονίζουν δύο (2) επιστημονικά στελέχη της «Πρότασης Ζωής» και θα συμμετέχουν έως δώδεκα (12) άτομα. ια τον τρόπο διαδικτυακής σύνδεσης οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με τη συμπλήρωση του αριθμού των αιτήσεων και την επιλογή τους για τη συμμετοχή στην ομάδα.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 04/10/. Οι συναντήσεις προγραμματίζεται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 11/10/ και 10:30π.μ..

Οι μπορούν να υποβάλλονται στην «Πρόταση Ζωής» ηλεκτρονικά στο protzois@otenet.gr ή τηλεφωνικά από τις 10.00 έως τις 13.00, στα τηλέφωνα 2421038030 & 2421038050. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ αν ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει το όριο των συμμετεχόντων, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη ομάδα. Η συμμετοχή στην ομάδα δεν έχει οικονομική επιβάρυνση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση