Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Contouring μαλλιών: Ποιες ανταύγειες ταιριάζουν στο πρόσωπό σας
Contouring μαλλιών: Ποιες ανταύγειες ταιριάζουν στο πρόσωπό σας

Contouring μαλλιών: Ποιες ανταύγειες ταιριάζουν στο πρόσωπό σας

Αν θέλετε ν κάνετε μί αλλαγή στα μαλλιά σας φέτος το φθινόπωρο και σκεφτόσασταν να κάνετε ανταύγειες, καλό είναι να γνωρίζετε ποιες είναι οι κατάλληλες για το σχήμα του προσώπου σας.

Στρογγυλό πρόσωπο

Τα στρογγυλά πρόσωπα έχουν ξεκάθαρο περίγραμμα κι έτσι οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι είναι ιδανικοί για τα πάνω σημεία των μαλλιών σας, στη γραμμή του κεφαλιού από το ένα μέχρι το άλλο, ενώ τις πιο σκούρες αποχρώσεις μπορείτε να τις προτιμήσετε για τα σημεία κάτω από το ύψος των αυτιών, όπως επίσης και για τις άκρες των μαλλιών σας. Με αυτό τον τρόπο θα φωτίσετε το πρόσωπό σας στα σωστά σημεία.

Οβάλ πρόσωπο

Η αλήθεια είναι πως σε ένα οβάλ πρόσωπο ταιριάζουν τα περισσότερα χτενίσματα και χρώματα. Επιπλέον, ένα οβάλ πρόσωπο έχει το κατάλληλο σχήμα που μπορεί να αναδείξει τις σεις στα μαλλιά σας. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο σε βάση και άκρες.

Πρόσωπο με γωνίες

Το μυστικό σε ένα τέτοιο πρόσωπο είναι να κάνετε ανταύγειες σε σημεία που θα “μαλακώσουν” τις γωνίες. Μπορείτε να δοκιμάσετε σκουρόχρωμες αλλά και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στις γωνίες του προσώπου αλλά και στις άκρες που πλησιάζουν στη γραμμή του σαγονιού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση