Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Χάθηκε ανήλικος από το Παίδων
Χάθηκε ανήλικος από το Παίδων

Χάθηκε ανήλικος από το Παίδων

Εξαφανίστηκε την Κυριακή από το .Ν. Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν για κοινωνικούς λόγους ο 11χρονος Διονύσης Τ.

Ο λόγος εξαφάνισης του 11χρονου, πιθανόν οφείλεται στο ατύχημα που συνέβη στις 4 Αυγούστου στον καταυλισμό που διέμενε υπό την κηδεμονία των παππούδων του. Ο μικρός διέφυγε της προσοχής και μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου του, έλυσε το και το όχημα έφυγε πίσω με ταχύτητα σκοτώνοντας ακαριαία την 14 μηνών εξαδέρφη του.

Ο μικρός συνελήφθη μαζί με τους κηδεμόνες του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του παππού του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Λόγω της ηλικίας του παιδιού, των ειδικών κοινωνικών συνθηκών που ζει και υπό τον φόβο ς μεταξύ των οικογενειών των Αθίγγανων, η εισαγγελέας διέταξε τον προσωρινό εγκλεισμό του στο Παίδων Αγία Σοφία, έως την της υπόθεσης.

Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά α. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά.

 Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του.

 Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το » όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή ραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χς.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση