Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί….. νοιαζόμαστε
Αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί….. νοιαζόμαστε

Αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί….. νοιαζόμαστε

Τις χριστουγεννιάτικές τους γορές μέσα από το ηλεκτρονικό του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και φέτος τα Χριστούγεννα εταιρείες και ιδιώτες, στηρίζοντας παράλληλα τις δράσεις του για κάθε και που βρίσκεται σε ανάγκη.

Στα 12 Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια, εθελοντές και , τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, δημιούργησαν όμορφες ιδέες ώστε να μετατρέψουν και τα φετινά Χριστούγεννα σε μία αισιόδοξη γιορτινή περίοδο.

Μέσα από τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες μεταφέρουμε μήνυμα για υγεία, και χαμόγελο, που σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε όλοι ανάγκη.

Χαρίστε στους αγαπημένους σας χρήσιμα δώρα, με αξία, όπως χειροποίητα γούρια και . Αποκτήστε τις χριστουγεννιάτικες του Οργανισμού, φυσικές ή ηλεκτρονικές, ή τα βραχιολάκια ενίσχυσης των τεσσάρων δράσεων του Οργανισμού και μεταφέρετε ένα μήνυμα ελπίδας μέσα από τις ατζέντες 2021.

Η συλλογή περιλαμβάνει εκτός των εποχιακών ειδών, σχολικά, παιχνίδια, λευκά είδη και μοναδικά δώρα για παιδιά και ενήλικες.

Επισκεφτείτε το www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ και πραγματοποιήστε τις γιορτινές σας αγορές σας με ασφάλεια, μέσα από το e-shop ή τηλεφωνικά, με τη δυνατότητα παράδοσης στο χώρο σας.

Με τους παραπάνω τρόπους θα στηρίξετε και φέτος τις δράσεις του Οργανισμού, ο οποίος πάντα με την πολύτιμη συμβολή επιχειρήσεων, ιδιωτών, φορέων, εθελοντών και εργαζομένων, καταφέρνει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας. Και αυτά τα Χριστούγεννα, «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε*».

*Απόσπασμα από το ημερολόγιο του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, ιδρυτή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πληροφορίες: eshop@hamogelo.gr, Τηλ.: 211 8008450, 210 7647760.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση