Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Απιστία: Πώς να την αντιμετωπίσετε
Απιστία: Πώς να την αντιμετωπίσετε

Απιστία: Πώς να την αντιμετωπίσετε

Η απιστία πέρα από ένα χωρισμό μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα στην υγεία αλλά και να επηρεάσει την καθημερινότητα σας. Η κατάθλιψη, η κούραση, η αϋπνία, τα προβλήματα πέψης, το πεσμένο ανοσοποιητικό μπορεί να είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα τηςκακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία μπορεί να βρεθεί κάποιος που καταπιέζει τα συναισθήματά του. Πολλοί άνθρωποι μετά από μια απιστία, άλλωστε, προτιμούν να μην το συζητούν ή να μην το αντιμετωπίζουν, καταλήγοντας έτσι να περνούν μια δύσκολη κατάσταση μόνοι τους.

Μια σχέση μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον πιο ευαίσθητο εαυτό μας κι έτσι μια ‘προδοσία’ μπορεί να μας πληγώσει πολύ. Οι γυναίκες, ειδικά, σύμφωνα με την ψυχοθεραπεύτρια Kathleen Nickerson που μίλησε στο Natural Health για την αντιμετώπιση της απιστίας «κουβαλούν ένα μεγαλύτερο βάρος όσον αφορά στις αφού αυτές μπορούν να καταλήξουν σε μια εγκυμοσύνη. Για αυτό είναι περισσότερο επιλεκτικές και πληγώνονται πιο πολύ όταν ο σύντροφός τους απιστήσει».

Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι απαραίτητο μετά από ένα χωρισμό να κόψουμε κάθε επαφή με τον πρώην σύντροφό μας. Εάν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, λόγω συνθηκών, τότε καλό είναι η να είναι ελάχιστη και σε τυπικό επίπεδο. Είναι προτιμότερο να εστιάσετε στον εαυτό σας, στη σας και στην υγεία σας. Αναρωτηθείτε πως θα καταφέρετε να κάνετε καλύτερες επιλογές στο μέλλον και πως θα μπορέσετε να κάνετε μια ουσιαστική σχέση με κάποιον που θα έχει όλες τις ιδιότητες που ψάχνετε σε ένα σύντροφο.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνονται οι #παρελάσεις στη Θεσσαλία #παρελάσεις - https://t.co/EbO9Q9v8GU -

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

  • Εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός AstraZeneca με mRNA; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/zMPcCfMI6X -

"Αλιεύοντας" την είδηση