Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» στο Δ.Ω.Β.
Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» στο Δ.Ω.Β.

Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» στο Δ.Ω.Β.

Ανοιχτή ομιλί με θέμ «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» διοργανώνουν το και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Ω.Β. τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015, στις 19:00, στην αίθουσα «Έρση Σαράτση» του Δ.Ω.Β.(Μεταμορφώσεως 1).

Ομιλήτρια θα είναι Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και Ειδική Παιδαγωγός Ιωάννα Γεωργιάδου η οποία θα περιγράψει τους τρόπους με τους οποίους οι μπορούν να θέτουν αποτελεσματικά όρια, χωρίς ωστόσο να περι-ορίζουν το ελεύθερο παιδικό πνεύμα.

Καθώς οι περισσότεροι γονείς συμφωνούν ότι τα όρια είναι σημαντικά, αλλά δυσκολεύονται στο να τα θέσουν κα να τα τηρήσουν, θα απαντηθούν ερωτήματα όπως «σε τι διαφέρει η συνέπεια από την τιμωρία;» και «ποιες είναι οι διαφορές της παραβατικότητας από την κανόνων;».

Η κα Γεωργιάδου, Κοινωνική Κλινική Ψυχολόγος στο σωματικής και ψυχος υποστήριξης «ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ», θα αναλύσει τι είναι τα όρια και πώς η ασφαλής οριοθέτηση του γονέα μπορεί να συμπορεύεται με την κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών του παιδιού.

Η ομιλία διοργανώνεται με αφορμή τα Εργαστήρια Συμβουλευτικής Γονέων που διεξάγονται στο «ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ» και έγκειται στο πλαίσιο των κοινωνικών και επιμορφωτικών δράσεων που υλοποιεί το ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό της πόλης.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή στέκεται ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου, ένας πραγματικός πυρήνας πολιτισμού.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαΐου 2015, στις 19:00, στην αίθουσα «Έρση Σαράτση» του Δ.Ω.Β., Μεταμορφώσεως 1.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση