Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΜΟΥΣΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» στο Δ.Ω.Β.
Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» στο Δ.Ω.Β.

Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» στο Δ.Ω.Β.

Ανοιχτή με θέμα «Μεγαλώνοντας με όρια» διοργανώνουν το Δημοτικό Ωδείο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του . τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015, στις 19:00, στην αίθουσα «Έρση Σαράτση» του .( 1).

Ομιλήτρια θα είναι Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και Ειδική Παιδαγωγός Ιωάννα Γεωργιάδου η οποία θα περιγράψει τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς μπορούν να θέτουν αποτελεσματικά όρια, χωρίς ωστόσο να περι-ορίζουν το ελεύθερο παιδικό πνεύμα.

Καθώς οι περισσότεροι γονείς συμφωνούν ότι τα όρια είναι σημαντικά, αλλά δυσκολεύονται στο να τα θέσουν κα να τα τηρήσουν, θα απαντηθούν ερωτήματα όπως «σε τι διαφέρει η συνέπεια από την τιμωρία;» και «ποιες είναι οι διαφορές της παραβατικότητας από την κανόνων;».

Η κα Γεωργιάδου, Κοινωνική Κλινική Ψυχολόγος στο κέντρο σωματικής και ψυχολογικής υποστήριξης «», θα αναλύσει τι είναι τα όρια και πώς η ασφαλής οριοθέτηση του γονέα μπορεί να συμπορεύεται με την κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών του παιδιού.

Η διοργανώνεται με αφορμή τα Εργαστήρια Συμβουλευτικής Γονέων που διεξάγονται στο κέντρο «» και έγκειται στο πλαίσιο των κοινωνικών και επιμορφωτικών δράσεων που υλοποιεί το Δημοτικό Ωδείο ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό της πόλης.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή στέκεται ο φορέας Δ.Ο.Ε.Π..Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου, ένας πραγματικός πυρήνας πολιτισμού.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαΐου 2015, στις 19:00, στην αίθουσα «Έρση Σαράτση» του ., 1.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση