Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» στο Δ.Ω.Β.
Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» στο Δ.Ω.Β.

Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» στο Δ.Ω.Β.

Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με όρια» διοργανώνουν το Δημοτικό Ωδείο Βόλου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Ω.Β. τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015, στις 19:00, στην αίθουσα «Έρση Σαράτση» του Δ.Ω.Β.(Μεταμορφώσεως 1).

Ομιλήτρια θα είναι Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και Ειδική Παιδαγωγός Ιωάννα Γεωργιάδου η οποία θα περιγράψει τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς μπορούν να θέτουν αποτελεσματικά όρια, χωρίς ωστόσο να περι-ορίζουν το ελεύθερο παιδικό πνεύμα.

Καθώς οι περισσότεροι γονείς συμφωνούν ότι τα όρια είναι σημαντικά, αλλά δυσκολεύονται στο να τα θέσουν κα να τα τηρήσουν, θα απαντηθούν ερωτήματα όπως «σε τι διαφέρει η συνέπεια από την τιμωρία;» και «ποιες είναι οι διαφορές της παραβατικότητας από την παράβαση κανόνων;».

Η κα Γεωργιάδου, Κοινωνική Κλινική Ψυχολόγος στο κέντρο σωματικής και ψυχολογικής υποστήριξης «ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ», θα αναλύσει τι είναι τα όρια και πώς η ασφαλής οριοθέτηση του γονέα μπορεί να συμπορεύεται με την κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών του παιδιού.

Η ομιλία διοργανώνεται με αφορμή τα Εργαστήρια Συμβουλευτικής Γονέων που διεξάγονται στο κέντρο «ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ» και έγκειται στο πλαίσιο των κοινωνικών και επιμορφωτικών δράσεων που υλοποιεί το Δημοτικό Ωδείο Βόλου ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό της πόλης.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή στέκεται ο φορέας Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου, ένας πραγματικός πυρήνας πολιτισμού.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαΐου 2015, στις 19:00, στην αίθουσα «Έρση Σαράτση» του Δ.Ω.Β., Μεταμορφώσεως 1.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση