Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς
Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς

Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς

Στις 13 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ. Οι γονείς θα πρέπει να ενημερωθούν εάν είναι δικαιούχοι ή εάν η αίτησή τους προς το ΕΣΠΑ είχε κάποιο πρόβλημα ή εάν τους έχουν απορρίψει. Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο υπάρχει θέμα θα πρέπει 14 – 18/8/20 και μέχρι 16:00 να προβούν σε προς την Ε και να διορθώσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα. Τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους θα βγουν στις 20/8/20 και δεν επιδέχονται καμία διόρθωση.

Όταν θα έχετε στην κατοχή σας το και ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε σε Βρεφονηπιακό- παιδικό σταθμό ή στο Β΄ ΚΔΑΠ Βόλου της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής:

• Θα μπείτε στην doepap.gr αρχική σελίδα πάνω δεξιά θα πατήσετε ΗΛΡΟΝΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ μέσα εκεί θα υπάρχει «Κατάθεση για ΕΣΠΑ Β΄ΚΔΑΠ Βόλου – Βρεφονηπιακοί » μπαίνοντας στην εφαρμογή θα συμπληρώσετε τα στοιχεία του παιδιού και ότι άλλο σας ζητάει , αντίστοιχα θα σας ανοίγει πεδίο όπου θα μπορείτε να δηλώσετε εάν πρόκειται για βρεφονηπιακούς μέχρι τρεις 3 επιλογές αν με την ηλικία του τέκνου σας. Δηλώνετε όποια δομή σας ενδιαφέρει με τη σειρά που επιθυμείτε.

• Εάν πρόκειται για το Β΄ΚΔΑΠ ΒΟΛΟΥ συμπληρώνοντας την ηλικία θα ανοίγει πεδίο μόνο για αυτό.

• Θα πρέπει επίσης να επισυνάψετε οπωσδήποτε το voucher και τον αριθμό μορίων σας, εάν το τέκνο σας ήταν και πέρυσι στη δομή θα πρέπει να πατήσετε και το κουμπί της επανεγγραφής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση