Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς
Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς

Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς

Στις 13 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ. Οι γονείς θα πρέπει να ενημερωθούν εάν είναι δικαιούχοι ή εάν η αίτησή τους προς το ΕΣΠΑ είχε κάποιο πρόβλημα ή εάν τους έχουν απορρίψει. Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο υπάρχει θέμα θα πρέπει 14 – 18/8/20 και μέχρι ώρα 16:00 να προβούν σε ένσταση προς την ΕΕΤΑΑ και να διορθώσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα. Τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους θα βγουν στις 20/8/20 και δεν επιδέχονται καμία διόρθωση.

Όταν θα έχετε στην κατοχή σας το voucher και ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε σε Βρεφονηπιακό- παιδικό σταθμό ή στο Β΄ ΚΔΑΠ Βόλου της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής:

• Θα μπείτε στην ιστοσελίδα doepap.gr αρχική σελίδα πάνω δεξιά θα πατήσετε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ μέσα εκεί θα υπάρχει «Κατάθεση VOUCHER για ΕΣΠΑ Β΄ΚΔΑΠ Βόλου – Βρεφονηπιακοί σταθμοί» μπαίνοντας στην εφαρμογή θα συμπληρώσετε τα στοιχεία του παιδιού και ότι άλλο σας ζητάει , αντίστοιχα θα σας ανοίγει πεδίο όπου θα μπορείτε να δηλώσετε εάν πρόκειται για βρεφονηπιακούς μέχρι τρεις 3 επιλογές ανάλογα με την ηλικία του τέκνου σας. Δηλώνετε όποια δομή σας ενδιαφέρει με τη σειρά που επιθυμείτε.

• Εάν πρόκειται για το Β΄ΚΔΑΠ ΒΟΛΟΥ συμπληρώνοντας την ηλικία θα ανοίγει πεδίο μόνο για αυτό.

• Θα πρέπει επίσης να επισυνάψετε οπωσδήποτε το voucher και τον αριθμό μορίων σας, εάν το τέκνο σας ήταν και πέρυσι στη δομή θα πρέπει να πατήσετε και το κουμπί της επανεγγραφής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε άθλια κατάσταση η σχολική υποδομή του 3ου ΓΕΛ Βόλου - https://t.co/btrXl9PxX5 -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γεωργακόπουλος - https://t.co/f5BdPeuI3f -

  • Φωτιά σε κτήμα στο Διμήνι - https://t.co/ywe2EUz2gP -

"Αλιεύοντας" την είδηση