Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » 8 trends που οι γυναίκες αγαπούν, αλλά φοβούνται να δοκιμάσουν
8 trends που οι γυναίκες αγαπούν, αλλά φοβούνται να δοκιμάσουν

8 trends που οι γυναίκες αγαπούν, αλλά φοβούνται να δοκιμάσουν

Μπορεί ν ξεφυλλίζετε ρκετά περιοδικά μόδας, να παρακολουθείτε τις τάσεις της κάθε σεζόν σε sites και blogs, αλλά η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αν σας αρέσουν πολλές από αυτές, δεν τις δοκιμάζετε εύκολα, γιατί φοβάστε. ια την ακρίβεια, μπορεί να φοβάστε να υιοθετήσετε αρκετές από τις τάσεις που παρουσιάζονται, γιατί ίσως είναι πολύ extreme για το στιλ και το ντύσιμό σας.

Μία δοκιμή θα σας πείσει, γι' αυτό δώστε μία ευκαιρία στα trends που ακολουθούν. α θυμάστε πως αν τα χρησιμοποιείτε στις σωστές και τα συνδυάζετε με τα σωστά κομα, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

  1. Suede

Μπορεί στην αρχή να είχατε την αίσθηση ότι ανήκουν σε άλλη εποχή, αλλά μπορείτε να ανακαλύψετε κομα που ταιριάζουν στο στιλ σας. Δοκιμάστε για αρχή ένα ζευγάρι suede ankle boots.

  1. Δερμάτινα παντελόνια

Τα δερμάτινα παντελονια έχουν επανέλθει δυναμικά και μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο chic , αν τα συνδυάσετε με λευκό πουκάμισο και τα αγαπημένα σας ankle boots. Το μυστικό είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο σύνολό σας πιο ουδέτερο, καθώς ένα δερμάτινο παντελόνι είναι σίγουρα, ένα από τα statement κομμάτια της ς σας.

  1. Ολόσωμες φόρμες

Αν βρείτε την ιδανική γραμμή, που κολακεύει τη σιλουέτα σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

  1. Μανίκια-καμπάνα

Ανήκει στα hot trends της νέας χρονιάς και μπορείτε να τους δώσετε μία ευκαιρία. Συνδυάστε ένα πουκάμισο με μανίκια-καμπάνα με ένα μακρύ γιλέκο που θα δέσετε με ζώνη στη .

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση