Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » 6 φυσικές θεραπείες για τα μαλλιά σας
6 φυσικές θεραπείες για τα μαλλιά σας

6 φυσικές θεραπείες για τα μαλλιά σας

Αν για το πρόσωπο και το σώμα έχετε φροντίσει να επενδύσετε σε αποτελεσματικές που ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα σας, για τα μαλλιά σας προτείνουμε 6 φυσικές θεραπείες που λειτουργούν. Το σημαντικό είναι πως τα υλικά για κάθε , τα έχετε ήδη στην κουζίνα σας ή στο σας, γι' αυτό δεν έχετε παρά να τα εκμεταλλευτείτε και να βρείτε τα κατάλληλα για τον δικό σας τύπο μαλλιών.

  1. Έλαιο καρύδας

Είναι σχεδόν “θαυματουργό”, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά κουτάλακια του γλυκού για να μειώσετε το φριζάρισμα, τις κατεσμένες άκρες και τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο απαλά από ποτέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έλαιο καρύδας για να αναζωογονήσετε το χρώμα στις ανταύγειες σας. Απλώστε το προϊόν στα μαλλιά σας για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια, εφαρμόστε το σαμπουάν και το conditioner σας.

  1. Ελαιόλαδο

Το θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά σας, ενώ καταπολεμά και την . Ζεστάνετε μισή κούπα και στη συνέχεια, εφαρμόστε στα μαλλιά σας κάνοντας καλό . Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ρίζες και εστιάστε περισσότερο στις άκρες. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα και αφήστε το να δράσει για περίπου 30 λεπτά. Αμέσως μετά, ξεπλύνετε πολύ καλά.

  1. Μηλόξυδο

Θα σας χαρίσει τα πιο λαμπερά και απαλά μαλλιά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε την που ξεβγάζετε τα μαλλιά σας από το σαμπουάν και το conditioner σας. Αναμείξτε ένα μέρος μηλόξυδου με 6 μέρη νερού. Αν σας απασχολεί η μυρωδιά του ξυδιού, να έχετε στο μυαλό σας πως θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση