Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » 5 τρόποι για να απογειώσεις το άνετο ψηλόμεσο τζιν σου
5 τρόποι για να απογειώσεις το άνετο ψηλόμεσο τζιν σου

5 τρόποι για να απογειώσεις το άνετο ψηλόμεσο τζιν σου

Ίσως το πιο πολυφορεμένο κομ στης street μόδας, αλλά και ένα από τα πιο χρήσιμα του στυλ, που μπορούν να γίνουν καμβάς για οποιοδήποτε εκκεντρικό κομ ή αξεσουάρ.

Το αγαπημένο μας τζιν σε ψηλόμεση γραμμή είναι ο ο1 σύμμαχος της ς μας όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε και συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία την κομψότητα με την άνεση.

Ας ανακαλύψουμε πέντε trendy τρόπους που μπορούμε να απογειώσουμε το ψηλόμεσο τζιν που κρέμεται στην ντουλάπα μας, χωρίς το look μας να μοιάζει βαρετό ή συνηθισμένο:

  1. Με τη νέα τάση των κιμονό σε στυλ maxi ρόμπας να παίρνει , μπορούμε να συνδυάσουμε το ψηλόμεσο τζιν μας με ένα μονόχρωμο μακό και ένα ανοιχτό κιμονό σε έντονα ή παστέλ χρώματα.
  2. Τα ίσια slip-on παπούτσια που υπηρετούν την πλέον διαδεδομένη τάση των mules, είναι η καλύτερη λύση να συνοδεύσουμε το crop ψηλόμεσo  τζιν παντελόνι μας ή με γυρισμένα ρεβέρ.

  3. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά brogues και ένα 90's σακάκι σε σκούρα απόχρωση θα δώσουν πιο επαγγελματική αλλά και vintage διάσταση στο τζιν μας μαζί με μια δερμάτινη σε croco ή .

  4. Λίγη ρομαντική διάθεση στη μόδα, ποτέ δεν βλάπτει. ι' αυτό όταν εντοπίσουμε το ιδανικό πουκάμισο με καμπάνα μανίκια, στοιχεία δαντέλας ή βελούδο στο shopping, μάλλον βρήκαμε το κατάλληλο κομμάτι για να του δώσουμε μοντέρνο αέρα: το ψηλόμεσο τζιν μας.

  5. H τσάντα ζώνη, ένα από τα πιο δυναμικά comeback της φετινής σεζόν, μπορεί να προσθέσει δυναμικό και original χαρακτήρα στο τζιν παντελόνι μας, ολοκληρώνοντας με ένα ζευγάρι μυτερά ankle boots ή καουμπόικα μποτάκια.

 

 

πηγή:mustonline.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση